Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.livstyle.ro

Folosirea acestui site implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la termenii, conditiile de utilizare, garantii, politica de confidentialitate.
Livstyle isi rezerva dreptul de a actualiza,schimba,modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului.
Intregul continut al site-ului www.livstyle.ro incluzand texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea privata si este protejat conform Legii.
Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Livstyle.ro asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres in scris al proprietarului site-ului.
Prin folosirea site-ului www.livstyle.ro pentru cumpararea de produse utilizatorul isi da acceptul pentru primirea notificarilor in format electronic, e-mail,SMS,etc.
Livstyle.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.
Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ iar descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
Informatiile furnizate de cumparator, vor ramane in proprietatea vanzatorului, putand fi utilizate numai pentru executarea contractului.
Specificatiile tehnice de pe pagina magazinului online sunt cu caracter informativ, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali.
Acestea pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Conform O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta se pot returna doar in ambalajul lor original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lor fara penalitati si fara a invoca vreun motiv.
Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre client folosind acelasi serviciu de curierat.
Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform vom restitui contravaloarea acestuia.
Suma de bani va fi returnata, s-au produsele inlocuite in termen de 30 de zile de la data primirii lor. Suma returnata clientului nu include cheltuielile de transport.
Nu se accepta produsele care prezinta modificari fizice, loviri, zgarieturi socuri mecanice sau utilizate neconform cu destinatia acestora.
Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile de pe site-ul nostru se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise, anterioare, in care se va specifica natura lipsei de conformitate.
Cumparatorul poate sa anuleze comanda prin e-mail sau telefonic, inainte ca aceasta sa fi fost expediata.
In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client
Proprietatea asupra produselor va fi transferata catre cumparator, la momentul efectuarii platii in locatia indicata in comanda.
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora,conform legii.
Prezenta relatie comerciala este supusa legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acesteia se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu vanzatorului.  

* Preturile afisate pe acest site sunt valabile franco depozit furnizor Liv Style.